Interesse? Contact ons op 06-21291599 of stuur ons een e-mail.

Karel & Ellen


Nu even bij komen van een super gezellige trouwdag en de laatste bedankjes de deur uit sturen Kunnen we echt niet laten passeren dat we rob en crew nogmaals hartelijk danken...

Bruiloftshows

De Bruiloft Feest DJ heeft 3 verschillende bruiloftshows:
Basic/ Deluxe/ Exclusive

Basic

Deze Bruiloftshow is alles behalve Basic te noemen. Echter, dit is wel de kleinste show en daardoor uitermate geschikt voor kleine recepties. De basic show bestaat uit een standaard zwart DJ meubel, basisverlichting en een Nexo geluidset. De kosten voor deze show bedragen: € 375,- incl. BTW.

Deluxe

De Deluxe show is zeer geschikt voor een feest in een elegante, intieme sfeer. Hij is uniek in zijn soort, daar hij volledig in een romantische, stijlvolle bruiloftssfeer is aangekleed. De show heeft een zeer chique uitstraling met LED zuilen voorzien van virtuele vuurschalen. Het geheel is volledig voorzien van een spetterende lichtshow. De kosten voor deze show bedragen: € 525,- incl. BTW.

Exclusive

Geven jullie een groot feest en willen jullie het beste van het beste om jullie gasten feestelijk te ontvangen? De Exclusive Bruiloftshow is volledig in een chique bruiloftssfeer aangekleed en voorzien van romantische LED zuilen met virtuele vuurschalen, sfeervolle decoratie en de grootste licht- en geluidsshow van De Bruiloft Feest Dj. De Exclusive Bruiloftshow is dusdanig samengesteld dat we iedere ruimte kunnen transformeren tot een sfeervolle feestlocatie waarmee u uw gasten zult verrassen. De kosten voor deze show bedragen: € 675,- incl. BTW.

Alle Bruiloftshows van De Bruiloft Feest DJ worden keurig verzorgd en zijn voorzien
van uitsluitend professioneel licht en geluid (Nexo, Labgruppen, Martin, Shure, Pioneer).
De avond wordt verzorgd door 2 enthousiaste allround Dj's die samen meer dan 25 jaar
ervaring hebben, dus gegarandeerd FEEST!